Ho! ho! ho! Το Cherrybox Δεκεμβρίου είναι εδώ και είναι μαγικό!



To Cherrybox δε θα μπορούσε να μου χαρίσει καλύτερα δώρα φέτος τις γιορτές.
Αν και αυτό το μήνα ανέβασε την τιμή του κατά 2€ 
κέρδισε επάξια τη θέση του κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μου!


Έφτασε ντυμένο γιορτινά, μέσα στα πράσινα και τα κόκκινα και 
γεμάτο με πανέμορφα πραγματάκια!



Το μενού του Δεκεμβρίου είναι πραγματικά μαγικό. 



Θέλω να σας τα δείξω όλα! 
Ξεκινάω αμέσως λοιπόν με τις περιγραφές και τα σχόλια για το καθένα..



1. MACADAMIA NATURAL OIL Healing Oil Treatment 10ml
Πρώτο πρώτο μέσα στο κουτάκι μου βρήκα το θεραπευτικό λαδάκι macadamia.
Η συσκευασία του είναι travel size και τα 10ml κοστίζουν 7,40€ σύμφωνα με το cherrybox. Για να κάνει το θαύμα του αρκεί να εφαρμόσουμε μια μικρή ποσότητα σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Το λαδάκι αυτό μπορούμε επίσης να το χρησιμοποιήσουμε σαν ενισχυτικό μαζί με τα προϊόντα περιποίησης ή styling ή να το αναμείξουμε με τη βαφή μας για καλύτερη απορρόφηση, πιο ζωντανό και μεγαλύτερης διάρκειας αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα: 
Μειώνει τους κόμπους και το φριζάρισμα, κάνει τα μαλλιά πιο απαλά και λαμπερά, προστατεύει το χρώμα από το ξεθώριασμα χάρη στη φυσική UV προστασία από τον ήλιο και το θεϊκότερο όλων.. μειώνει το χρόνο στεγνώματος των μαλλιών κατά 40-50%. Macadamia προσκυνώ!   




2. MACADAMIA NATURAL OIL Deep Repair Masque 15ml
Η μάσκα αυτή αποτελεί μοναδική θεραπεία για τα ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά. 
Είναι δειγματάκι και σύμφωνα με το μενού τα 15ml κοστίζουν 3,45€.
Υπόσχεται να αναδομήσει, να αναζωογονήσει την τρίχα και να επαναφέρει 
την ελαστικότητα και τη λάμψη της. Και πώς να μη το πιστέψεις όταν ξέρεις ότι περιέχει macadamia, argan, ,tea tree, chamomile oil, αλόη και τόσα άλλα πολύτιμα συστατικά!
 Για να δράσει θα πρέπει μετά το λούσιμο να εφαρμοστεί ομοιόμορφα σε νωπά μαλλιά 
για περίπου 7-10 λεπτά. Έπειτα χρειάζεται ξέβγαλμα με άφθονο ζεστό νερό. 
Την προσοχή σας παρακαλώ! 
Δε θα πρέπει να χρησιμοποιείται παραπάνω από 2 φορές την εβδομάδα γιατί θεωρείται αρκετά "δυνατή" θεραπεία για τα μαλλιά, οπότε μη το παρακάνετε οι πολύ φανατικοί!

Η ισχύς εν τη ενώσει! Μαζί με τη μάσκα μπορούμε να εφαρμόσουμε και μερικές σταγόνες από το θεραπευτικό λαδάκι για να ενισχύσουμε τη δράση του προϊόντος.
Στα συν επίσης ότι και τα 2 αυτά προϊόντα της macadamia είναι 
cruelty free, paraben free, alcohol free και δε δοκιμάζονται σε ζώα.
Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω καθώς είναι η πρώτη φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσω και είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!




3. CAMOIL JOHNZ by ZARBIS Φυτικό Λάδι Calendula 10ml
Ένα λαδάκι σώματος με εκχύλισμα καλέντουλας, σόγιας και αιθέρια έλαια γκρέιπφρουτ, κυπαρισσιού και αρκεύθου που χρησιμοποιείται για μασάζ και βοηθάει στην ενυδάτωση και τη δραστική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Θα το χαρακτηρίσω δείγμα γιατί έτσι όπως το βλέπω φτάνει δε φτάνει να πασαλείψω και τα δύο μου μπούτια. Για το αν καταλάβω με αυτή τη ποσότητα αν έχει αποτελέσματα θα ήθελα να κρατήσουμε δύο λεπτά σιγή. Ένα για την κυτταρίτιδα και ένα για τη χαλάρωση!


Με τα πολλά ξέχασα να πω ότι τα 100ml κοστίζουν 13€ αλλά με λίγο ψάξιμο μπορείτε να το βρείτε και φθηνότερα ;)




4. ELIXIR Βερνίκι Νυχιών 13ml  #82
Βερνίκι νυχιών σε full size της εταιρίας Elixir London. Το έχω ξανασυναντήσει σε παλιότερο κουτάκι και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη. Η απόχρωση #82 που μου έτυχε αυτή τη φορά είναι ένα σκούρο καφέ. Πολύ όμορφη απόχρωση και ότι πρέπει για τις χειμωνιάτικες μέρες. Κοστίζει λέει 4€ αλλά κόψτε κάτι γιατί τα παραλέει!


Δείτε και ένα swatch στο νύχι μου για να πάρετε μια ιδέα!




5. ELIXIR Μολύβι Χειλιών #027
Από την ίδια εταιρία και επίσης σε κανονικό μέγεθος ένα μολύβι χειλιών στην απόχρωση #027, 
ένα σκούρο μπορντό-καφέ χρώμα που ιριδίζει ελαφρά στο φως! Συνδυάζεται τέλεια με τα σκούρα κραγιόν που φοράω αυτή την εποχή σε αυτές τις αποχρώσεις, αλλά μπορεί να φορεθεί και μόνο του μιας και είναι μαλακό μολυβάκι και αρκετά σταθερό. Κοστίζει 3€.



Να και το swatch στο χέρι αλλά να ξέρετε ότι στα χείλη μου 
είναι πολύ πιο σκούρο από αυτό που φαίνεται στη φώτο.




6. ACORELLE Eau de Parfum Orchidee Blanche 1.5ml
Για να είμαι ειλικρινής όταν βλέπω δείγματα από αρώματα στα κουτάκια ξενερώνω. 
Τα θεωρώ περιττά και πάντα προτιμώ κάτι άλλο στη θέση τους, αλλά έπρεπε να παρουσιάσω και το τελευταίο προϊόν αυτού του μήνα και έτσι ψέκασα το χέρι μου όσο φωτογράφιζα για να μπορέσω να σας το περιγράψω κάπως.  Προέκυψε που λέτε ένα μικρό προβληματάκι... το έχω ερωτευτεί! 
Από την ώρα που το ψέκασα δεν έχω ξεκολλήσει τη μύτη μου από τον καρπό μου. 
Το Orchidee Blanche όπως είναι το όνομά του είναι άρωμα anti-stress χάρη στα αιθέρια έλαια πορτοκαλιού και σανταλόξυλου που περιέχει. Στα συν ότι η εταιρία Acorelle είναι βιολογική εταιρία και τα αρώματα της αποτελούνται από συστατικά 100% φυσικής προέλευσης. Τα 50ml κοστίζουν 35,90€ αλλά τρέχει και μια χριστουγεννιάτικη προσφορά στα 26€ τα 50ml αρώματος + 100ml body lotion όπως λέει το μενού. 
Πού τη βρίσκουμε είναι το θέμα!  Στο site του cherrybox δε βρήκα τίποτα. 
Καμία βοήθεια;  Έχω εθιστεί!



Στο κουτάκι μου βρήκα ένα υπέροχο γούρι για το 2014 ένα ασημένιο ρόδι περασμένο σε κατακόκκινο κορδονάκι. Είναι πανέμορφο, κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κουτάκι, το Δεκέμβρη, τη χρονιά που πέρασε και γεμίζει υποσχέσεις για τη χρονιά που έρχεται! Ραντεβού τον Ιανουάριο cherrybox. 

Καλές γιορτές!
:*


****Και λίγη χριστουγεννιάτικη μαγεία για το τέλος..****
 Όποιος δε πρόλαβε το κουτί Δεκεμβρίου ή λίγο ζήλεψε ρε παιδί μου τα προϊόντα της Macadamia Natural Oil και θέλει να τα δοκιμάσει, σας έχω ευχάριστα νέα! Τη μάσκα, το λαδάκι καθώς και όλη την υπόλοιπη σειρά τη βρήκα στο www.beautybay.com σε διάφορα μεγέθη και τιμές πολύ δελεαστικές. Πιο συγκεκριμένα, τη μάσκα θα τη βρείτε σε συσκευασία 30ml (δηλαδή διπλάσια ποσότητα από το δείγμα που περιείχε το cherrybox) στα 3,50€! Διατίθεται επίσης και σε συσκευασίες των 100, 250, 500 ml σε εξίσου καλές τιμές. Το θεραπευτικό λαδάκι των 10ml κοστίζει 5,10€. Υπάρχει επίσης και σε 30, 125 και 300ml. Το καλύτερο; Για ό,τι κι αν αγοράσετε δε θα επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής καθώς τα μεταφορικά από το συγκεκριμένο site είναι δωρεάν για οπουδήποτε στον κόσμο! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Σχόλια

  1. Τα προϊόντα Macadamia τα αγαπώ για το απίθανο άρωμα και για την ενυδάτωση! Συμφωνώ στο ότι η μάσκα είναι για 1 φορά την εβδομάδα το πολύ, είανι σούπερ ενυδατική
    υ.γ. χαίρομαι που σε βρήκα, ακολουθώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @NatalieDouka Τα χρησιμοποίησα και τα αγάπησα κι εγώ πολύ! Τώρα ψάχνω την πιο συμφέρουσα προσφορά για να τα αγοράσω σε full size. Tσέκαρα το blog σου και σε βρίσκω πολύ ενημερωμένη. Φυσικά ακολουθώ πίσω, έχω πολύ υλικό για να μελετήσω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου