Shopping therapy - iHerb Ηaul



Αυτό το haul έγινε λίγο από σπόντα και περισσότερο για λόγους ψυχικής ηρεμίας. Κυριολεκτικά shopping therapy! Πινέλα Real Techniques δεν είχα πρόθεση να αγοράσω , αν και φλέρταρα μαζί τους για καιρό, κυρίως γιατί τσιγκουνευόμουν τα λεφτά. Εκτός αυτού, είχα ήδη παραγγείλει μετά από πολύ ψάξιμο κάποια πολύ ωραία και οικονομικά πινέλα από το ebay. Άργησαν τόσο πολύ όμως να έρθουν που πίστεψα ότι χάθηκαν.. 
Μετά από 2 μήνες ατελείωτης αναμονής και ταλαιπωρίας με τα ελληνικά ταχυδρομεία για να γλυκάνω τη στεναχώρια μου είπα στον εαυτό μου ότι μου αξίζουν δικαιωματικά τα Real Techniques και χαλάλι τα λεφτά. 

Έψαξα, ρώτησα, έμαθα και όλα οδηγούσαν σε ένα site, το www.iherb.com

Για να είμαι ειλικρινής το iHerb δε με έπεισε με την πρώτη ματιά..



Μπήκα για να ψάξω προϊόντα ομορφιάς και είδα φαγητά, καθαριστικά, συμπληρώματα διατροφής. Ένα παζάρι δηλαδή, που στη χώρα μας τουλάχιστον όσο αφορά τα καλλυντικά παραπέμπει σε προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας, προέλευσης και γνησιότητας.  

Δε πτοήθηκα όμως, οι τιμές ήταν πολύ δελεαστικές είχα βρει και κωδικούς για έξτρα έκπτωση πήρα τα ρίσκα μου και πάτησα το κουμπάκι για να ολοκληρώσω την παραγγελία μου! Και σας πληροφορώ πολύ καλά έκανα!

Η παραγγελία έκανε 3 βδομάδες να φτάσει στα χέρια μου. Λογικός χρόνος αν σκεφτείς ότι το πακέτο έρχεται από Αμερική. Στα περιεχόμενα εκτός από αυτά που περίμενα βρήκα και ένα δώρο - έκπληξη, στυλό με το λογότυπο του site. Δεν είναι και πολύ συναρπαστικό δώρο, το εκτιμώ πολύ όμως και είναι ευπρόσδεκτο εννοείται!

Για να δούμε λοιπόν ένα ένα τα πραγματάκια που διάλεξα και πόσο κόστισαν:



1. Real Techniques by Samantha Chapman - Expert Face Brush 
Κόστισε $8.99 (~ 6.60)



2. Real Techniques by Samantha Chapman - Powder Brush 
Κόστισε $9.99 (~ 7.35)



3. Real Techniques by Samantha Chapman - Blush Brush 
Κόστισε $8.99 (~ 6.60)

Ξεκίνησα για να πάρω τα δύο πρώτα αλλά δε μπόρεσα να αντισταθώ στο τρίτο το πανέμορφο που το χρώμα του παραπέμπει σ'αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, να βάζει ρουζ! Για αυτά τα τρία εξαιρετικά πινέλα το σύνολο ήταν $27.97 (~ 20,58).  Έλα όμως που είχα βρει κωδικό που στην πρώτη μου αγορά από το συγκεκριμένο site μου πρόσφερε έκπτωση $5 για αγορές έως $40 και από $40 και πάνω έκπτωση $10. Με τα μέχρι τώρα πράγματα στο καλάθι μου είχα αγγίξει σχεδόν τα $30. Πιστεύω ότι είναι απόλυτα κατανοητό από όλους ότι εντελώς αναγκαστικά πήρα και τα επόμενα δύο πραγματάκια που θα δείτε για να ξεπεράσω τα $40 και να πάρω την έκπτωση των $10 :)



4. eCOTOOLS - Airbrush Concealer Brush
Κόστισε $3.50 (~ 2.58)



5. ΜyChelle Dermaceuticals, Minerals, Concealer Cream .10oz (2.83gr)
Κόστισε $10.80 (~ 7.95)


Τα προϊόντα είναι όλα καταπληκτικής ποιότητας και φυσικά γνήσια. 

Το iHerb βιάστηκα να το κρίνω από το περιτύλιγμα όμως με μια πιο προσεκτική ματιά διαπίστωσα ότι όλα όσα εμπορεύεται, όπως προδίδει και το όνομά του, είναι φυσικά και γενικά eco-friendly προϊόντα. Ακόμα και στα καλλυντικά μπορείς να βρεις μάρκες πολύ ψαγμένες χωρίς καθόλου χημικά και επιβλαβή συστατικά. 
Παράδειγμα το concealer που αγόρασα είναι Petroleum Free, Vegetarian Friendly, Not Tested on Animals, Chemical Free, with Biodegradable Ingredients(με βιοαποικοδομήσιμα συστατικά) 
Με λίγα λόγια πιο αγνό δε γίνεται!

Και το καλύτερο δε σας το έχω πει ακόμα..
Το iHerb εκτιμά όπως ισχυρίζεται τη διαφήμιση από στόμα σε στόμα και το αποδεικνύει προσφέροντας έναν κωδικό επιβράβευσης (reward code) στο τέλος της παραγγελίας σου. Το όλο σύστημα λειτουργεί σαν πυραμίδα και πάει κάπως έτσι: 

Εγώ για παράδειγμα βρήκα έναν κωδικό για έκπτωση από μια άσχετη κοπέλα στο youtube. Τον έβαλα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μου και επειδή το σύνολο ήταν παραπάνω από $40, για την ακρίβεια $42.27 είχα έκπτωση $10 -αν ήταν λιγότερο από $40 θα είχα έκπτωση $5- . Επιπλέον, η κοπέλα αυτή επειδή εγώ χρησιμοποίησα τον κωδικό της πήρε επιστροφή το 4% της αξίας των αγορών μου, δηλαδή $1.69.

Κωδικό όμως στείλανε και σε μένα επειδή έκανα αγορές από το site.  Αν λοιπόν κάποια από εσάς χρησιμοποιήσει τον κωδικό μου στην πρώτη παραγγελία της, το iHerb θα μου επιστρέψει το 4% της αξίας των αγορών της, το φοβερό είναι ότι επιστροφή από την αγορά σας θα πάρει και η κοπέλα από το youtube. Αυτή βέβαια θα πάρει 3% επιστροφή γιατί μεσολαβώ εγώ ανάμεσα σε σας και σε αυτή. Είμαι ο συνδετικός σας κρίκος! Αυτή η επιστροφή μπορεί να συνεχίζεται για 4 συνεχόμενα επίπεδα. Για περισσότερες πληροφορίες για την επιβράβευση δες εδώ.

Τα μεταφορικά για Ελλάδα στοιχίζουν $4 (~ 2.94).
Το τελικό σύνολο της παραγγελίας μου μετά από κωδικούς εκπτώσεις και μεταφορικά ήταν $36.27 δηλαδή περίπου 26.70. Πολύ καλή τιμή για τόσα πολλά και ποιοτικά πράγματα! Δε συμφωνείτε;

Κλείνω και δεν έχω πει ακόμα το πιο σημαντικό. Ο μαγικός κωδικός για έκπτωση έως και $10 στην πρώτη αγορά από το iHerb.com είναι  QVQ446  

Καλές αγορές!
Θα τα ξαναπούμε σύντομα
:* 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου