Glowbox ΙΟΥΝΙΟΥ | The #ANNIVERSARYbox


Μετά από πολύ καιρό "αποτοξίνωσης" από το glowbox, το γενέθλιο newsletter που έφτασε ήταν πολύ δελεαστικό για να το αγνοήσω. Αυτό το μήνα το λαμπερό κουτί της ομορφιάς κλείνει ένα χρόνο ζωής και το γιορτάζει! 'Ένα προϊόν μακιγιάζ από brand έκπληξη σε συνδυασμό με άλλα κορυφαία ελληνικά brands ήταν η υπόσχεση που έκανε το κουτάκι του Ιουνίου πειρασμό. Ε δεν αντιστάθηκα..το παρήγγειλα και voila!




Όπως θα καταλάβατε και από το μενού..
το πάρτυ μόλις ξεκίνησε!


1. APIVITA / Express Beauty μάσκα ενυδάτωσης με αλόη / 2x8ml / 3.5€
Οι μάσκες της Apivita είναι οι διασημότητες αυτού του κουτιού. Νομίζω πως τις γνωρίζουν άπαντες και δεν έχουν απογοητεύσει ποτέ κανέναν. Πολύ χάρηκα που τις βρήκα στο κουτί μου, γιατί είναι ότι πρέπει για ένα δροσιστικό beaute τώρα το καλοκαιράκι. Αξίζει να σημειώσω ότι σε on line φαρμακεία θα τις βρείτε πολύ φθηνότερα από την ενδεικτική τιμή του μενού!





2. Beatific / Extreme Anti - Aging eye cream / 5ml
Η κρεμούλα αυτή ισχυρίζεται ότι έχει εξαιρετικά ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες, εξουδετερώνει τα πρηξίματα, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες προλαμβάνοντας την μελλοντική τους εμφάνιση, ενώ παράλληλα διορθώνει και βοηθάει στην πρόληψη του σχηματισμού ρυτίδων, λεπτών γραμμών και της χαλάρωσης γύρω από τα μάτια. Καθόλου άσχημα θα έλεγα! Ανυπομονούσα λοιπόν να την δοκιμάσω. Όταν την εφάρμοσα το βράδυ πριν τον ύπνο ένιωσα ένα κάψιμο γύρω από τα μάτια μου και θεώρησα ότι κάτι πάει πολύ στραβά.. Να που βρήκα την απάντηση στο επίσημο site της εταιρίας. Στις αντενδείξεις λοιπόν, το site της Beatific αναφέρει πως "_Ανάλογα με τον βαθμό ευαισθησίας των ματιών, υπάρχει περίπτωση να προκληθεί μία ελαφριά αίσθηση τσουξίματος και ζέστης, που τυπικά θα εξαφανιστεί μέσα σε 2-3 λεπτά." Χαίρομαι πολύ όταν ανακαλύπτω ότι μια εταιρία έχει σκεφτεί να με καθησυχάσει για όλες τις πιθανές παρενέργειες του προϊόντος της.  H full size συσκευασία είναι 15ml και κοστίζει 60€. Μένει μόνο να διαπιστώσω αν αξίζει να επενδύσω πάνω της τόσο χρήμα!






3. Castalia / Sensial Lait Nettoyant Demaquillant / 100ml
Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού σε travel size.  Iδανικό ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες μη ανεκτικές επιδερμίδες. Είναι άοσμο, ενυδατικό και αφαιρεί το μακιγιάζ ικανοποιητικά. 


Δεν μου προκάλεσε καμία ενόχληση στα μάτια, πράγμα που θεωρώ πολύ σημαντικό για ένα προϊόν καθαρισμού. Σύμφωνα με το μενού τα 200ml κοστίζουν 13,7€, αλλά μπορείτε να το βρείτε και γύρω στα 10€ με λίγο ψάξιμο!




4. jane iredale /  Longest lash Thickening & Lengthening Mascara / 3gr / # Black Ice
Μάσκαρα δειγματάκι σε πρωτοποριακή συσκευασία σωληνάριο για να τη χρησιμοποιήσεις μέχρι την τελευταία της σταγόνα. Άσε που υποστηρίζει ότι περιέχει 50% περισσότερο προϊόν από τις συμβατικές ούτως ή άλλως. Η σύνθεσή της είναι αρκετά υγρή και περιέχει fibers αν δεν απατώμαι από αυτό που βλέπω. Σαν αποτέλεσμα δίνει μήκος, όχι όμως ιδιαίτερο όγκο.  Το τεράστιο τρίχινο βουρτσάκι της διαχωρίζει χωρίς να κολλάει τις βλεφαρίδες, σε λερώνει όμως θες δε θες ακριβώς λόγο του μεγέθους του.  


Περιέχει τα πιο φυσικά συστατικά που έχω δει ποτέ σε μάσκαρα, όπως εκχύλισμα άλγης και εκχύλισμα αμυγδάλου. Για αυτόν ακριβώς το λόγο αντί να κοκαλώνει και να σπάει τις βλεφαρίδες, τις θρέφει και τις περιποιείται! Το χρώμα της δεν είναι το blackest black που προτιμώ εγώ προσωπικά, αλλά ένα πολύ ήσυχο μαύρο που δίνει ένα εντελώς φυσικό τελείωμα. Δείτε και το swatch στις βλεφαρίδες μου για να πάρετε μια ιδέα. 

Γενικά τη βρίσκω ιδανική για κοπέλες που προτιμούν το εντελώς φυσικό μακιγιάζ. Για μένα που τρελαίνομαι για βλεφαρίδα σαν ψεύτικη όλες τις ώρες της ημέρας δεν είναι και το καλύτερό μου. Πόσο μάλλον όταν η τιμή του full size ανέρχεται στα αστρονομικά 38€! 





5. Youth Lab. / Daily Sunscreen Gel Cream SPF50 / For normal/oily skin / 50ml / 17€
Τρελαίνομαι για τη συσκευασία του, για το έντονο υπέροχο άρωμά του, για το χρώμα του που ταιριάζει άψογα στο δέρμα μου. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα πολύ να τρελαθώ και με την εφαρμογή του.. αλλά δεν!  



Όταν το απλώνω στο πρόσωπό μου το αποτέλεσμα είναι γυαλιστερό και κολλώδες. Όσο περνάει η ώρα μέρος του προϊόντος απορροφάται και ίσως βελτιώνονται λίγο τα πράγματα, αλλά και πάλι.. Δε μπορώ να πιάνω το πρόσωπό μου και τα δάχτυλά μου να κολλάνε! Η μη λιπαρή του σύνθεση απ΄ότι φαίνεται δε ταίριαξε καθόλου με το δικό μου δέρμα. Eίχα περισσότερες προσδοκίες από το συγκεκριμένο προϊόν ομολογώ! Κρίμα το full size :p




Κάπου εδώ κλείνει το εορταστικό glowbox που με άφησε  πολύ πολύ ευχαριστημένη με τα brands, τις ποσότητες και την ποικιλία που περιείχε.  Αυτό το μήνα δοκίμασα 4 εντελώς καινούρια σε μένα προϊόντα, άσχετα με το αν τελικά ταίριαξαν στις ανάγκες μου ή όχι, + απέκτησα ακόμα 2 από τις πολυαγαπημένες μάσκες της Apivita :) Καθόλου άσχημα!

Τα λέμε σύντομα
:*

Σχόλια

  1. Kαλησπέρα ! Πήρα κι εγώ το Glowbox ,είχε τα ίδια ακριβώς πραγματάκια με το δικό σου , έμεινα κι εγώ ευχαριστημένη με τις επιλογές των προιοντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, αυτό το μήνα όσα κουτάκια είδα είχαν τα ίδια ακριβώς με το δικό μου, εκτός από ένα που αντί για το γαλάκτωμα της Castalia είχε ένα σαπουνάκι. Να τα χαρείς λοιπόν τα πραγματάκια σου :)

      Διαγραφή
  2. Με γεια σου όλα να τα χαρείς! Κι εγώ μόλις το παράγγειλα αφού διάβασα το ποστ σου. Έχεις πολύ όμορφα μάτια! Μόλις ανακάλυψα το blog σου και μου αρέσει πολύ. Φιλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι κάποιος πραγματικά διαβάζει αυτά που γράφεις και έστω και κάτι του φαίνεται χρήσιμο :) Κι εσύ να χαρείς τα πραγματάκια σου :*

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου