Vichy Beauty Box - Aqualia Thermal Legere


Κάθε φορά που τελειώνει η ενυδατική μου με πιάνει μια ταραχή. Την θεωρώ τόσο απαραίτητη όσο το νερό που πίνω. Χωρίς καμία υπερβολή. Ίσως φταίει το γεγονός ότι το νερό στην περιοχή μου είναι τόσο σκληρό που το πρόσωπό μου γίνεται σαν γυαλόχαρτο αν παραλείψω την ενυδάτωση του έστω και για μία μέρα.

Πριν καλά καλά τελειώσει λοιπόν η προηγούμενη, αρχίζω να ψάχνω καινούρια για να δοκιμάσω. Αναζητώ συμφέρουσα τιμή, ικανοποιητική ποσότητα και εγγυημένο αποτέλεσμα. 

H ψακτική μου αυτή τη φορά με οδήγησε γρήγορα σε ένα πανέμορφο μεταλλικό κουτάκι που τα είχε όλα!




Η Vichy κατάφερε να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη πρόταση περιποίησης προσώπου συνδυάζοντας τα καλύτερα προϊόντα που έχει να λανσάρει αυτή τη στιγμή για ενυδάτωση, καθαρισμό, θρέψη και λάμψη, όλα στην τιμή μίας ενυδατικής!


Το κουτάκι ομορφιάς περιέχει την Aqualia Thermal σε κανονικό μέγεθος 50 ml και άλλα 3 προϊόντα σε ειδικό μέγεθος δώρο! Αν σε αυτά υπολογίσεις και το δειγματάκι αντηλιακής που μου έστειλαν από το www.youpharmacy.gr από όπου τo παρήγγειλα, τα 14€ που κόστισε το κουτί + τα 2.5€ μεταφορικά μας κάνουν την τέλεια προσφορά.




Κάθε ένα από τα περιεχόμενα αποδείχτηκε ένα μικρό διαμαντάκι..



1. Vichy Aqualia Thermal 48ωρη Ενυδατική Φροντίδα για Κανονική/Λιπαρή Επιδερμίδα 50ml
Εξαιρετική ενυδατική με δροσερή σύσταση και λεπτόρρευστη υφή που δεν κολλάει, απορροφάται αμέσως και αφήνει την επιδερμίδα μου τέλεια ενυδατωμένη. Μυρίζει την κλασική μυρωδιά που έχουν όλα τα προϊόντα της Vichy . Τίποτα έντονο, τίποτα δυσάρεστο. Εμένα μ' αρέσει λίγο παραπάνω αυτή η μυρωδιά γιατί μου θυμίζει μανούλα, η οποία τιμάει δεόντως τη συγκεκριμένη εταιρία εδώ και χρόνια.




2. Vichy Purete Thermale Solution Micellaire 3in1 Λοσιόν Καθαρισμού Πρόσωπο & Μάτια 30ml
Ήπιο νεράκι καθαρισμού που δεν ερεθίζει καθόλου το πρόσωπο ή τα μάτια. Λειτουργεί καταπραϋντικά για την επιδερμίδα και καθαρίζει αποτελεσματικά από ρύπους και μακιγιάζ. Το τελείωμα του είναι ίδιο με αυτό ενός toner. Το μόνο κακό του είναι πως δε τα καταφέρνει αρκετά καλά με το ντεμακιγιάζ ματιών, ειδικά αν αυτό περιλαμβάνει αδιάβροχα προϊόντα. Τα αφαιρεί αλλά θέλει υπομονή και επιμονή. Αν δεν έχεις υπομονή και έχεις την πολυτέλεια να ξεβάφεις τα μάτια σου με κάποιο άλλο προϊόν, το συνιστώ ανεπιφύλακτα για το υπόλοιπο πρόσωπο.





3. Vichy Aqualia Night Spa Φροντίδα Νύχτας & Μάσκα 2σε1 15ml
Σούπερ θρεπτική κρέμα νυχτός. Την εφαρμόζω λίγο πριν κοιμηθώ και αφού έχω καθαρίσει καλά το πρόσωπό μου. Την αφήνω να κάνει ανενόχλητη τη δουλίτσα της όλο το βράδυ. Ξυπνάω φράπα! Αυτό που λέμε δέρμα μωρού, στην κυριολεξία όμως.

Στο επίσημο site της Vichy αναφέρει ότι αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 2 τρόπους.

  • Σαν κρέμα νυχτός: απλώστε τη στο πρόσωπο και στο λαιμό με ανοδικές κινήσεις για λείανση.

  • Σαν μάσκα: εφαρμόστε μια πιο παχιά στρώση μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Αφήστε τη στην επιδερμίδα για 5-10 λεπτά και αφαιρέστε απαλά με βαμβάκι.









4. Vichy Idealia Life Serum 3ml
Αυτό το serum όταν το είδα δαγκώθηκα. Είναι από την ίδια σειρά με την Idealia BB Cream της Vichy την οποία χρυσοπλήρωσα, χρησιμοποίησα ελάχιστα και τελικά πάρκαρα μόνιμα στο συρτάρι με τα καλλυντικά μου. Ο λόγος είναι ότι σε κάθε χρήση κατέληγα με ένα πρόσωπο γλίτσα που σιχαινόμουν να ακουμπήσω. Τόσο λιπαρό και κολλώδες που έκανα flashback στα εφηβικά τα χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Το serum λοιπόν ήταν το κόκκινο πανί στο κουτάκι αλλά είπα να το τολμήσω και να κάνω τη δοκιμή. Λοιπόν ενθουσιάστηκα! Το βάζω πριν να βαφτώ αντί για ενυδατική και χαρίζει στο πρόσωπό μου μια λάμψη απίστευτη. Έπειτα καλύπτω με make up και το αποτέλεσμα είναι ένα υγιές λαμπερό πρόσωπο λες κι έχω πιει τόνους νερό! Για λιπαρότητα ούτε λόγος. Στη φωτογραφία φαίνεται το ιριδίζον αποτέλεσμα απλωμένο στο χέρι μου και η κρέμα όπως βγαίνει από το σωληνάριο. Εξαιρετικό και αναπάντεχο!




5. Vichy Capital Soleil Spf 30 Δείγμα
Αντηλιακό προσώπου και σώματος με δείκτη 30 και προστασία από τις ακτίνες UVA + UVB. Η υφή του μοιάζει με γαλάκτωμα, απλώνεται εύκολα και απορροφάται αμέσως χωρίς όμως να αφήνει την αντιαισθητική ασπρίλα που αφήνουν κάποια άλλα αντηλιακά. Στα συν ότι δεν μου προκάλεσε καθόλου λιπαρότητα ή ερεθισμούς. Αν δεν είχα πάρει ήδη αντηλιακό προσώπου για φέτος θα φιγούραρε στις πρώτες προτιμήσεις μου!




Το κουτάκι της Vichy κυκλοφορεί σε 2 διαφορετικούς τύπους. Ο πρώτος που παρήγγειλα εγώ περιέχει ενυδατική με λεπτόρρευστη υφή για κανονικές / λιπαρές επιδερμίδες , ενώ ο δεύτερος περιέχει ενυδατική με πλούσια υφή για ξηρές επιδερμίδες. Όλα τα άλλα περιεχόμενα είναι ακριβώς τα ίδια!

Το www.youpharmachy.gr από όπου έκανα την παραγγελία μου είχε την καλύτερη τιμή για αυτό που έψαχνα. Και πραγματικά έψαξα πολλά online φαρμακεία πριν αγοράσω! Η τιμή του κουτιού στα €14 ήταν στα περισσότερα η ίδια, αλλά τα χαμηλά μεταφορικά έκαναν το τελικό σύνολο ασυναγώνιστο!

Τα πραγματούδια μου έφτασαν την επόμενη ακριβώς μέρα σε άψογη κατάσταση και η επικοινωνία τους σε μια ερώτησή μου για τις χρεώσεις ήταν άμεση και ευγενέστατη. Στα συν ότι το site τους είναι πολύ εύχρηστο και δεν απαιτείται εγγραφή για να κάνεις παραγγελία. Δέκα με τόνο λοιπόν :)

Αυτά από μένα. 
Θα τα πούμε πολύ πολύ σύντομα :*

Σχόλια

  1. Ωραίο κουτάκι, ευκαιρία να δοκιμάσω την Aqualia Night Spa για την οποία μόνο καλά λόγια διαβάζω! Το σέρουμ idealia το έχω ήδη και το λατρεύω (και συμφωνώ για την ΒΒ της σειρά, πολύ κρίμα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι να την πάρεις είναι καταπληκτική. Είναι και δροσιστική πολύ, ότι πρέπει τώρα για καλοκαίρι :)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου