Cherrybox | ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ


Αν ασχολείσαι με τα κουτάκια ομορφιάς λίγο πολύ θα το ξέρεις..Το cherrybox έγινε εποχιακό! 

Τέσσερις διαφορετικές εποχές, τέσσερα μοναδικά κουτιά. Πιο δελεαστικά, πιο προσεγμένα αλλά και λίγο πιο ακριβά από ό,τι είχαμε συνηθίσει ως τώρα.

Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι πως το φθινοπωρινό cherrybox λειτουργεί ως το καλύτερο αντικαταθλιπτικό για τις πρώτες βροχές!




 Έξι προϊόντα που καλύπτουν ανάγκες κυριολεκτικά από την κορυφή μέχρι τα νύχια, όλα σε κανονικό μέγεθος! 







Ας τα πάρουμε με τη σειρά..



1. KMS California / Color Vitality / Blonde Treatment / 125ml
Θεραπεία για ξανθομαλλούσες που εξουδετερώνει το ανεπιθύμητο κιτρίνισμα ενώ παράλληλα περιποιείται και μαλακώνει την τρίχα. Κάτι σαν silver σαμπουάν δηλαδή, αλλά σε μορφή μάσκας με πρόσθετα οφέλη.  Στη φωτογραφία φαίνεται η παχύρρευστη σύνθεση και το απαλό μοβ χρωματάκι, χαρακτηριστικό των προϊόντων αυτού του είδους.


Δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ κάτι αντίστοιχο και χάρηκα πολύ που βρήκα αυτό το προϊόν τη δεδομένη στιγμή. Για να εξηγηθώ.. είμαι φυσική ξανθιά αλλά κουβαλώ ένα ombre στα μαλλιά μου, τυραννισμένο, κιτρινισμένο που η μόνη του σωτηρία ως τώρα ήταν το ψαλίδι της κομμώτριας. Αυτή η μασκούλα όμως άφησε τα μαλλιά μου λαμπερά, απαλά και λίγο λιγότερο κίτρινα. Πιστεύω πως αν την εντάξω στη ρουτίνα μου η κομμώτρια θα χρειαστεί να  περιμένει λίγο ακόμη. Κοστίζει 17€ αλλά αν σας ενδιαφέρει θα τη βρείτε στο feelunique με 14,63€ και μάλιστα στην καινούρια συσκευασία!




2. Steamcream / Κρέμα ενυδάτωσης all in one / 75ml
Τον τελευταίο καιρό αυτή η χειροποίητη ενυδατική έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων. Όπου κι αν βρεθώ διαβάζω για αυτή. Το μυστικό της επιτυχίας της είναι η δύναμη του ατμού! Με τη βοήθεια του, ενώνονται μερικά από τα πιο αγνά συστατικά και μεταμορφώνονται σε μια πολύ ελαφριά κρέμα που απορροφάται πανεύκολα από το δέρμα προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση σε πρόσωπο και σώμα. Το εκχύλισμα βρώμης, τα έλαια αμυγδάλου και jojoba, το νερό από άνθη νερατζιάς, το αιθέριο έλαιο λεβάντας, το βούτυρο κακάο, η φυτική γλυκερίνη είναι μόνο μερικά από τα υπέροχα συστατικά της! Το άρωμά της, ένα περίεργο μίγμα βοτάνων, στην αρχή με ξένισε αλλά στη συνέχεια μου φάνηκε ευχάριστο και ιδιαίτερο. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι τίποτα έντονο και χάνεται αμέσως μετά την εφαρμογή. 


Η steamcream παρασκευάζεται καθημερινά σε κουζίνες στο Ην. Βασίλειο και την Ιαπωνία! Κάτι σαν φαγητό δηλαδή αλλά ειδικά φτιαγμένο για το δέρμα μας :) Φυλάσσεται σε μοναδικές, υπέροχες ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Στην πραγματικότητα είναι τόσο όμορφες που στοιχηματίζω ότι δε θα θέλεις να τις ρίξεις στον κάδο της ανακύκλωσης όταν αδειάσουν! Ξέχασα να γράψω ότι η ίδια η κρέμα αλλά και κανένα από τα συστατικά της δε τεστάρεται σε ζωάκια. Είναι εγκεκριμένη ακόμα και από τη vegan κοινότητα!  Το ένα και μοναδικό αρνητικό που κατάφερα και βρήκα είναι ότι περιέχει μια μικρή ποσότητα parabens για τη συντήρηση των συστατικών της. 
Σε τελική ανάλυση : την έχω λατρέψει!

Αν έχετε λίγο χρόνο θα σας παρότρυνα να περάσετε μια βόλτα από το site της steamcream γιατί τα λέει πολύ ωραία και δε μπορώ να τα μεταφέρω όλα μέσα σε λίγες γραμμές. Κοστίζει 16,80€ στο e-shop του cherrybox και είναι από τις καλύτερες τιμές που βρήκα online.  Σε προσφορά στα 13€ θα βρείτε  μερικά κομμάτια και εδώ με μια μικρή επιβάρυνση για μεταφορικά.





3. Aden Cosmetics / Επαγγελματικό Βερνίκι Νυχιών / 11ml / #15
Βερνίκι νυχιών από την Aden Cosmetics σε καφέ απόχρωση. Εφαρμόζεται πανεύκολα, στεγνώνει ανέλπιστα γρήγορα και διαρκεί για μέρες. Όσο και αν προσπάθησα δε κατάφερα να αποτυπώσω σωστά την απόχρωση του. Σε όλες τις φωτογραφίες πορτοκαλίζει ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα καθαρό σκατουλί - με το συμπάθειο :D

Δείτε τα swatches με φλας..


Και σε φυσικό φως..


Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την απόδοσή του, αν μου άρεσε και το χρώμα θα το λάτρευα! Προς το παρόν φλερτάρω με όλες τις υπόλοιπες αποχρώσεις της σειράς που είναι τόσο φθινοπωρινές και τόσο μα τόσο υπέροχες. Κοστίζουν 5€ και θα τις βρείτε στο site του cherrybox.





4. MeMeMe / Blush Me! Ρουζ / 8gr / #pink
Τι να πρωτοπώ γι' αυτό το ρουζάκι; Για τη συσκευασία με το καθρεφτάκι; Για το υπέροχο ροζ χρώμα του; Το πιο απαλό πινελάκι του κόσμου που θα βρεις στο κουτί του; Για τη διάρκειά του; Απλά δεν έχω λόγια.. ας μιλήσουν οι εικόνες!




Το μόνο που πρέπει να σoυ πω είναι ότι θα το βρεις στο e-shop του cherrybox στα 11,20€. Α! Και ένα μυστικό! Με το πινελάκι του και μια σκούρη πούδρα / bronzer θα κάνεις τα πιο εύκολα και ονειρεμένα κοψίματα στο μακιγιάζ σου. 





5. Aden Cosmetics / High Shine Lip Gloss / 9ml / #09
Αυτό το lip gloss με παίδεψε πολύ στην εφαρμογή του σε "γυμνά" χείλη. Άφηνε συνεχώς γραμμές με υπερβολικό προϊόν σε κάποια σημεία, τα οποία όταν προσπαθούσα να διορθώσω έμεναν χωρίς καθόλου προϊόν! Μου πήρε πολύ ώρα να το στρώσω ομοιόμορφα και να βγάλω μια αξιόλογη φωτογραφία. Υπήρξε αξιοπρεπές πάνω από κόκκινο κραγιόν, αλλά αυτή τη θεωρώ εύκολη δουλειά. Σε καμία περίπτωση δεν έχει την απόδοση που βλέπεις στη συσκευασία, θα το καταλάβεις και στο swatch που ακολουθεί.. 


Γενικά με εκνεύρισε και δε θα έδινα 9,5€ για κάτι αντίστοιχο. Προσωπική άποψη πάντα!





6. Montagne Jeunesse / Apricot & Mango Scrub / 12gr
Για να φύγει ο εκνευρισμός, το επόμενο προϊόν του κουτιού ήρθε σαν δώρο εξ' ουρανού - Πόσο αστεία παίζει να είναι η τύπισσα με τα βερύκοκα στα μάτια;!;! Για το τέλος λοιπόν μια σούπερ μασκούλα απολέπισης με μάγκο και βερύκοκο σε τέλεια συσκευασία με παιχνιδιάρικες περιγραφές. Αν διαβάσεις τις αγγλικές οδηγίες στο πίσω μέρος θα καταλάβεις για ποιο πράγμα μιλάω και επίσης θα μάθεις γιατί δεν τεστάρεται σε ζωάκια :)


Κοστίζει 2,80€ και θα τη βρεις στο e-shop του cherrybox. Είναι ό,τι πρέπει αν διαθέτεις 10 λεπτάκια και θέλεις να κάνεις μια ήπια απολέπιση για να φρεσκάρεις το πρόσωπό σου. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα αφού όπως θα δείτε παρακάτω την τέσταρα πρώτα πάνω μου και την καταευχαριστήθηκα! Η ποσότητα αρκεί για περισσότερες από μία χρήσεις αρκεί να κλείσεις καλά το σακουλάκι για να μη σου στεγνώσει.






Κάπου εδώ κλείνει το φθινοπωρινό cherrybox με όλα του τα καλά! Αυτή τη φορά μπορώ να πω πως τα 20€ μου έπιασαν τόπο. Όλα όσα βρήκα μέσα στο κουτί ήταν πράγματα που δοκιμάζω πρώτη φορά και αν υπολογίσω ότι η Steamcream και το ρουζ της ΜeΜeΜe ήταν από καιρό στη wishlist μου είμαι καλυμμένη και με το παραπάνω!


Τα λέμε σύντομα..
Φιλιά πολλά!
:*

Σχόλια