iHerb | The Food Haul


Όπως θα καταλάβατε από τον τίτλο, αυτή τη φορά οι αγορές μου από το iHerb αφορούσαν ένα και μόνο πράγμα, το φαγητό!



Τέσσερα πραγματάκια άψογα πακεταρισμένα έφτασαν στο ταχυδρομείο περίπου 3 εβδομάδες μετά την παραγγελία μου. 

Μακάρι να μπορούσα να πάρω περισσότερα αλλά κάθε παραγγελία δεν πρέπει να ξεπερνά τις 4 λίβρες (~ 1800gr) και τα 80$ (~ 64€) . Και το έμαθα με τον σκληρό τρόπο. Αναγκάστηκα να αφαιρέσω πολλααά πράγματα από το καλάθι μου!

Ο συνδυασμός που τελικά ταξίδεψε μέχρι το σπίτι μου έχει ως εξής..





1. Kettle Foods Potato Chips / New York Cheddar / 5oz (142gr) /  2.17€
Αρχικά να πω ότι τρελαίνομαι για cheddar. 'Οπως είναι επόμενο όταν ανακάλυψα αυτά τα πατατάκια τα έβαλα στο καλάθι μου χωρίς δεύτερη σκέψη. Και πίστεψέ με.. δε το μετάνιωσα! Είναι ότι πιο κρατσανιστό έχω φάει σε πατατάκι. Μεγάλες χοντροκομμένες φετούλες με πολύ γεμάτη γεύση, φτιαγμένες με υλικά που δεν είναι γενετικά τροποποιημένα, χωρίς συντηρητικά, με 0 trans fat (ακόρεστα λίπη) και χωρίς γλουτένη. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι είναι διαιτητικά ε; 150 θερμίδες για κάθε 13 πατατάκια! Τα 142gr είναι κάτι παραπάνω από χορταστική ποσότητα.. Τι εννοείς δεν τρώμε όλη τη σακούλα σε μία φορά; Αφανίστηκαν το ίδιο βράδυ συνοδεία ταινίας. Αν τα ζήλεψες θα τα βρείς εδώ









2. Annie's Naturals / Lite Goddess Dressing / 8 fl oz (236ml) / 2.70€
Αυτό το dressing το περίμενα πως και πως να το δοκιμάσω! Είναι λάιτ, βίγκαν, χωρίς γλουτένη, χωρίς τεχνητές χρωστικές και αρώματα, χωρίς ύποπτα συντηρητικά. Γενικά "του γκουντ του μπι τρου" και με πολύ καλές κριτικές ανα το ίντερνετ που σε κάνουν να αναρωτιέσαι "Βρε λες;". Αλλά ..Δεν! Πολύ σκόρδο, πολύ ταχίνι, γενικά δε μου άρεσε και δε θα το ξαναέπαιρνα. Έπιανε και τα μισά επιτρεπτά κιλά λόγω γυάλινης συσκευασίας. Με λίγα λόγια epic fail. Αν παρόλα αυτά θα ήθελες να το δοκιμάσεις θα το βρεις εδώ








3. Singing Dog Vanilla / Pure Vanilla Extract / Farm Grown / 2 fl oz (59ml) 4.60€
Για χρόνια όταν η συνταγή απαιτούσε εκχύλισμα βανίλιας, εγώ έριχνα την κλασική σκόνη που κυκλοφορεί ευρέως. Ιεροσυλία εντάξει.  Όμως δεν είχα ιδέα που μπορώ να βρω βανίλια σε υγρή μορφή. Τη λύση μου έδωσε το iHerb και έτσι κατέληξε στα χέρια μου αυτό το μπουκαλάκι. Το συγκεκριμένο εκχύλισμα δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένα συστατικά, δεν περιέχει γλουτένη και το κυριότερο δεν περιέχει ζάχαρη. Να σημειώσω ότι δεν έχει την έντονη μυρωδιά βανίλιας που έχει η σκόνη λόγω του ότι είναι εντελώς φυσικό προϊον χωρίς τεχνητά αρώματα. Στα συν του επίσης ότι η εταιρία που το παράγει συμμετέχει στο Fair Trade Plus+. Πολύ συνοπτικά αυτό σημαίνει ότι η εταιρία επιστρέφει ένα ποσοστό των εσόδων από τις πωλήσεις του προϊόντος στους παραγωγούς των πρώτων υλών -που συνήθως προέρχονται από αναπτυσσόμενες χώρες- με αντάλλαγμα να συνεχίζουν να χρησιμοποιούν οργανικές μεθόδους καλλιέργειας που σέβονται το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Αν το θέλεις θα το βρεις εδώ αλλά υπόσχομαι σύντομα να μοιραστώ μια συνταγή για DIY εκχύλισμα βανίλιας που ανακάλυψα πρόσφατα και θα σε απαλλάξει μια για πάντα από τα "ετοιματζίδικα" που λέει και η γιαγιά μου ;)









 





4. Celestial Seasonings / Caffeine Free Herbal Tea / True Blueberry / 1.6 oz (45gr) / 2.86€
Αυτό το υπέροχο κουτάκι με εικονογράφηση βγαλμένη από σελίδες παραμυθιού περιέχει 20 σακουλάκια γεμισμένα με ένα μίγμα από άγρια blueberries, φύλλα από blueberries και blackberries, φλούδες πορτοκαλιού, υβίσκο και κυνόροδα. Εξαιρετικό μίγμα που δίνει ένα ρόφημα γευστικότατο, αρωματικό που δεν περιέχει καφείνη, τεχνητές χρωστικές και συντηρητικά. Πίνετε ζεστό ή παγωμένο. Οδηγίες για την παρασκευή και των δύο εκδοχών θα βρεις στη συσκευασία. Και αν αναρωτιέσαι γιατί σκέτα σακουλάκια χωρίς νήμα και ετικέτα, η εξήγηση βρίσκεται στα εσωτερικά καπάκια της συσκευασίας και τα νούμερα είναι εντυπωσιακά! Κλείνοντας το τσάι σε φακελάκια από φυσικές ίνες γλιτώνουν ετησίως περίπου 3.5 εκατομμύρια λίβρες απορριμάτων! Μετά από όλα αυτά το μόνο που μένει να πω είναι πως το αγαπώ και αν λίγο ζήλεψες θα το βρεις να το πάρεις κι εσύ εδώ.





Στο λογαριασμό τώρα..

Η παραγγελία μου κόστισε : 
$15.45 (12.33€)
+ τα μεταφορικά που είναι φιξ: 
$4.00 (3.19€)
- Rewards από το iHerb : 
$1.69 (1.35€)
Το τελικό σύνολο: 
$17.76 (14.17€)




Για ακόμη μία φορά έμεινα υπερευχαριστημένη από την ποιότητα και την εξυπηρέτηση του iHerb.
Πράγμα που σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν πολλά haul ακόμα από αυτό το site!

Φιλιά
:*



*Αν παραγγείλεις από το iHerb μη ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό QVQ446 που σου δίνει έκπτωση μέχρι και 10$ στην πρώτη σου παραγγελία.

Σχόλια

  1. Το αγαπώ το iHerb και στην επόμενη παραγγελία μου θα βάλω σίγουρα το τσαγάκι που δοκίμασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το αγαπώ, αλλά τώρα τελευταία με τα μεταφορικά πολύ με έχει απογοητεύσει..

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου