ΜΑΣΚΑΡΕΜΑΤΑ | ΟΤΑΝ ΤΑ tutorial ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ!


Πάντα πίστευα πως δε χρειάζονται πανάκριβες στολές για μια πετυχημένη μεταμφίεση. Το καλό το καρναβάλι θέλει πολύ όρεξη, τρέλα, μερικά πινέλα, χρώματα και λίγο σταθερό χέρι! Αποφάσισα λοιπόν να κάνω ένα post - αποκάλυψη και να παρουσιάσω τις μεταμφιέσεις μου ανά τα χρόνια που αποδεικνύουν ακριβώς αυτό..

Λετ δι καρνιβαλ πάρτυ μπιγκίν!


"Κλόουν"



Η σταθερή αξία! 
Για να ντυθείς κλόουν χρειάζεσαι χρώματα και ένα μεγάλο χαμόγελο! Εγώ μεταμορφώθηκα με ένα φαρδύ λαχανί παντελόνι, ένα γαλάζιο αμάνικο μπλουζάκι, αυτή την ασπρόμαυρη ποδιά με το κόκκινο παπιγιόν που ούτε ξέρω πως βρέθηκε στο κουτί με τα καρναβαλίστικα και ένα τεράστιο καπέλο. Δυστυχώς πάνε χρόνια και το tutorial για το βάψιμο δεν υπάρχει πλέον στο youtube. Βρήκα όμως κάποια που μου άρεσαν πολύ και σας προτείνω εναλλακτικά..









"Sugar Skull"



Το πεθαμενατζίδικο!
Εμπνευσμένα από την ημέρα των νεκρών (dia de los muertos) τα sugar skulls -αν και μακάβρια- είναι από τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ που μπορείς να δημιουργήσεις τέτοιες μέρες. Με άπειρες παραλλαγές ανα το youtube για το πως θα μεταμορφώσεις το πρόσωπό σου, τα υπόλοιπα που θα χρειαστείς είναι μια στέκα, πολλά ψεύτικα λουλούδια που θα στερεώσεις πάνω της και μαύρα ρούχα..




Στα πλαίσια του νυχτερίδες κι αράχνες γλυκιά μου αν έχεις αμόρε προτείνω να το ντύσεις batman όπως έκανα κι εγώ! Αρκεί μια μαύρη μπέρτα μαζί με total black outfit και αυτό το tutorial..




"Ζέβρα"



To Αγουίμοβε!
Όταν το θέμα του πάρτυ είναι τα ζώα της ζούγκλας αντί να ντυθείς τίγρη / λεοπάρδαλη / τσιτάχ και να γίνεις ακόμα ένα αιλουροειδές ανάμεσα στα χιλιάδες πρωτοτύπησε και μεταμορφώσου σε ζέβρα. Θα χρειαστείς ένα άσπρο t-shirt που θα βάψεις -όσο αντέχει το χέρι σου- με μαύρες ακανόνιστες γραμμές ωσάν της ζέβρας και μαύρο κολάν ή φούστα. Για τη χαίτη σου αν είσαι μελαχρινή είσαι τυχερή αλλιώς θα χρειαστείς μια μαύρη περούκα. Ακολουθεί  το tutorial για μακιγιάζ και μαλλιά..





Hint : Ξέρω ότι η φωτογραφία δεν είναι η καλύτερη αλλά ήταν η μοναδική που μπόρεσα να βρω από εκείνη τη χρονιά. Αν παρατηρήσεις καλύτερα τη φωτογραφία του sugar skull θα δείς την υπέροχη φιλενάδα μου στον ίδιο ρόλο μερικά χρόνια αργότερα. Την είχα επιμεληθεί εξ ολοκλήρου εγώ!



"Βρυκόλακας"



Το αιματοβαμμένο!
Για να μεταμφιεστείς σε βαμπίρι το μόνο που θέλεις είναι 2 κυνόδοντες μια μπέρτα και αυτό το tutorial. 



Τόσο απλά!




"Πιερότος" 




Το ντελικάτο!
Αν και χρειάζεται μόνο άσπρη και μαύρη μπογιά αυτή η μελαγχολική μεταμόρφωση σε πιερότο μου αρέσει τόσο πολύ και τη βρίσκω πολύ σικάτη. Επέλεξα να ντυθώ εντελώς στα μαυρά εκείνη τη χρονιά αλλά μια άσπρη πινελιά όπως για παράδειγμα γάντια και τιράντες πιστεύω πως θα έκανε ακόμα πιο εντυπωσιακό το τελικό αποτέλεσμα.





"Ψάρι και Ψαράς"



Το θαλασσινό!
Ελλείψει άλλων εμπνεύσεων η χρονιά που το ψάρι έπεσε σαν ιδέα στο τραπέζι της τσικνοπέμπτης κατέληξε να είναι από τις πιο πετυχημένες. Χρειάστηκε μόνο μία (!) βλεφαρίδα και η φωτογραφία που ακολουθεί. Δεν υπάρχει tutorial για αυτό το βάψιμο, απλά έβλεπα τη φωτογραφία και σχεδίαζα στο πρόσωπό μου. Επιπλέον, για να δώσω διάσταση στο σχέδιο κόλλησα την αποκριάτικη βλεφαρίδα σαν πτερύγιο. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ πολύ εντυπωσιακό! Φόρεσα μια ροζ μπλούζα, μαύρο παντελόνι και ήμουν έτοιμη για το πέλαγος!


Για το αγόρι λίγα μέτρα δίχτυ μια τραγιάσκα και ένα άσπρο - μπλε ριγέ μπλουζάκι ήταν υπεραρκετά για να μεταμορφωθεί στον ψαρά για το ψαράκι ;)





Καλές Απόκριες!
:*

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου