Keep calm and open January Cherrybox


Το σκηνικό κάθε φορά που προσπαθώ να αγοράσω ένα κουτάκι είναι πάνω κάτω το ίδιο..

Ένα λεπτό πριν από την ακριβή ώρα που το newsletter αναφέρει ότι θα ανοίξουν οι συνδρομές είμαι μπροστά στην οθόνη, με τα δάχτυλα τεντωμένα και τα μάτια ορθάνοιχτα και ξεκινώ τον αγώνα..

Refresh, Refresh, Refresh, Refresh, Panic, Refresh, Refresh, Refresh, Refresh, PANIC, Refresh, Refresh, Refresh, Refresh, P  A  N  I  C!!!!!!!!

Πολλά Refresh μετά δύο πράγματα μπορούν να συμβούν:

Να δω μπροστά μου το ταμπελάκι Sold Out που με κάνει έξαλλη..





Ή να ολοκληρώσω την παραγγελία μου με επιτυχία και να αρχίσω να πανηγυρίζω μπροστά στην οθόνη κάπως έτσι..




Αυτή τη φορά και μετά το μίνι ψυχολογικό σοκ που πέρασα τα λεπτά που οι εικόνες για την αγορά του κουτιού στο site δε μου έδιναν κανένα σημάδι ζωής όσο κι αν τα πατούσα πήρα τη μεγάλη απόφαση.. Αγόρασα τρίμηνη συνδρομή! 

Για τους επόμενους μήνες θα έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο και θα περιμένω κιουρία το cherrybox να έρθει στην πόρτα μου χωρίς να κουνήσω το μικρό μου δαχτυλάκι. Δεν ειν' κακό!

Το κουτί του Ιανουάριο έφτασε ήδη! Για να δούμε, δικαιώνει την επιλογή μου για την τρίμηνη ψήφο εμπιστοσύνης;





Πολύχρωμο και μοσχομυριστό όπως πάντα..




 ..έκρυβε 5 πραγματάκια αυτή τη φορά! 
Για να τα δούμε αναλυτικά και να τα σχολιάσουμε.. 





1. ΚΥΑΝΑ Σιλικόνη 50ml
Τις σιλικόνες τότε που ήταν στις δόξες τους για κάποιο λόγο τις θεωρούσα πολυτέλεια για την περιποίηση των μαλλιών μου. Πέρασαν τα χρόνια, πέρασαν και οι δόξες κι εγώ σιλικόνη δεν χρησιμοποίησα σχεδόν ποτέ - με εξαίρεση τις επισκέψεις μου στο κομμωτήριο όπου συνήθως ήταν το τελευταίο touch πριν φύγω. Να που ήρθε η ώρα να έχω το ολόδικο μου μπουκαλάκι στον καθρέφτη του σπιτιού μου και να βάζω όποτε μου κάνει κέφι. Like στα απωθημένα που εκπληρώνονται λοιπόν και στο πρώτο full size αυτού του κουτιού! 
Να σημειώσω βέβαια ότι η τιμή της στα 12,60€ για 50ml μου φαίνεται λίγο τσιμπημένη. Οι περισσότερες σιλικόνες που βρήκα με μια γρήγορη αναζήτηση περιέχουν 80 - 100ml και κοστίζουν πάνω - κάτω 10€.





Από την καλή και από την ανάποδη..


2. CHARME D' ORIENT Απολεπιστικό pad προσώπου (kassa)
Το προϊόν μυστήριο! Ότι είναι απολεπιστικό pad και κοστίζει 5€, να το δεχτώ. Αλλά ότι είναι στ' αλήθεια charme d' orient τι άλλο εκτός από το μενού μου το αποδεικνύει εμένανε;;; Και για να έχουμε καλό ρώτημα τι σημαίνει kassa;;; 
Επειδή είμαι περίεργο κορίτσι το έψαξα λίγο και σας έχω την αναφορά! Το γάντι αν και δεν φέρει κάποιο διακριτικό είναι πράγματι κατασκευασμένο από την εταιρία Charme d'orient και είναι 100% viscose. Χάρη στην κοκκιώδη υφή του είναι ιδανικό για εφαρμογές απολέπισης σε βάθος. Για του λόγου το αληθές μπορείς να δεις κι εδώ.  Σε πολλά site αναφέρεται ως kassa όμως η ακριβής ονομασία του είναι το γάντι του kessa. Προέρχεται από τα βάθη της ανατολής και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιεροτελεστίας των μαροκινών χαμάμ. Χρησιμοποιείται βρεγμένο με ζεστό νερό και βουτηγμένο σε μαύρο σαπούνι από πάστα ελιάς και αιθέρια έλαια, κάνοντας κυκλικές κινήσεις επάνω στο δέρμα.  Έχοντας ανακαλύψει όλα αυτά τα ωραία ομολογώ ότι θα χαιρόμουν πολύ αν έβρισκα και ένα δείγμα από μαύρο σαπούνι στο κουτάκι μου. Δεν είναι να πεις ότι δε χωρούσε :P





3. GG LINE Αδιάβροχο μολύβι ματιών silky eye #14
Το επόμενο προϊόν που βρήκα είναι ένα "αδιάβροχο" μολύβι ματιών σε μοβ απόχρωση.
Δείτε ένα swatch στο χέρι μου για να πάρετε μια ιδέα και μετά θα σας πω και τα υπόλοιπα..


Με αφορμή λοιπόν αυτό το μολύβι θα ήθελα να εκφράσω κάποιες γενικές απορίες μου σχετικά με τα μολύβια ματιών. Αρχικά αναρωτιέμαι, όταν μια εταιρία κατασκευάζει ένα μολύβι που είναι για τα μάτια δε το δοκιμάζει αντίστοιχα σε μάτια πριν το προωθήσει στην αγορά; Είναι πολύ απλό.. κι όμως έχω ουκ ολίγα μολύβια ματιών που στο χέρι μου ή στο τετράδιο μου γράφουν τέλεια, στα μάτια μου όμως για τα οποία και προορίζονται άλλωστε έχουν μηδαμινή απόδοση! 
Δεύτερον, πολύ θα ήθελα να ξέρω τι έχουν οι εταιρίες στο μυαλό τους όταν χαρακτηρίζουν ένα προϊόν αδιάβροχο.. Πραγματικά δε βρίσκω 1 λόγο που αυτό το μολύβι εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία. Είναι ένα μαλακό μολύβι για τα μάτια. Αυτό. 
Κοστίζει 2,5€ αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να με δελεάσει.





4. GABRINI Βερνίκι Νυχιών #44

Τα βερνίκια νυχιών μέσα στα κουτάκια είναι σαν τις ταινίες τις χιλιοπαιγμένες που κάποια στιγμή βγαίνουν και σε 3D έτσι για να σε πείσουν ότι αξίζει να τις δεις για ακόμα μία φορά.  H απόχρωση νούμερο 44 είναι ένα βαθύ μπορντό χρώμα. Η τιμή του στο 1,70€ πολύ οικονομική. Όσο για τη 3D λογική τι να πω.. 
..φορέστε τα καλού κακού πριν δείτε τα swatch μήπως μας διαφεύγει κάτι :P

Μετά το πρώτο πέρασμα..



Μετά το δεύτερο πέρασμα..







5. FISIKA SOAPS Σαπούνι Σοκολάτα Γιασεμί 40 - 50gr
Τελευταίο περιεχόμενο για το κουτί του Ιανουαρίου είναι ένα φυσικό σαπουνάκι φτιαγμένο σε ένα χωριουδάκι της Κρήτης κατάλληλο για  κανονικές και ξηρές επιδερμίδες για το πρόσωπο ή το σώμα. Τα 110gr, δηλαδή το διπλάσιο μέγεθος από αυτό που περιείχε το cherrybox, κοστίζουν 6,40€. Μου αρέσει πολύ γιατί είναι χειροποίητο, αποτελείται μόνο από φυσικά και πιστοποιημένα οργανικά συστατικά και είναι ελληνικό! Στα συν το site τους που είναι εξαιρετικά προσεγμένο και καλόγουστο. Αξίζει να το επισκεφθείτε για να δείτε όλη τη συλλογή από σαπούνια και να διαβάσετε για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και χρήσεις του καθενός ξεχωριστά.



Στον τελικό απολογισμό τώρα..
Το κουτάκι αυτού του μήνα περιείχε 5 προϊόντα εκ των οποίων τα 4 σε full size. Σε ένα παράλληλο σύμπαν θα το έλεγες και τέλειο. Όμως στην πραγματικότητα εγώ τουλάχιστον αισθάνθηκα ότι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Εκεί που πήγαινε να το σώσει, εκεί το έχανε. Γενικά με άφησε με πολύ ανάμικτα συναισθήματα. Είμαι σίγουρη ότι μπορεί και καλύτερα και περιμένω με ανυπομονησία να με επιβεβαιώσει τους δύο επόμενους μήνες. Ως τότε.. 

Keep Calm
and
February is so close!
:*

Σχόλια

  1. Α!!!Αν θελεις πήγαινε στο μπλόγκ μου να δεις άλλη μια diy δημιουργία !
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ευχαριστούμε πολύ Nadine για την θετική σου κριτική και τα καλά σου λόγια! Ευχές για ότι καλύτερο απ' όλη την ομάδα FISIKA!
    Μαρία & Φυλιώ & Βούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας! Τα καλά να λέγονται :) Χρόνια Πολλά!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου