Cherrybox Φεβρουαρίου | The Love Edition



Χωρίς άγχος αυτό το μήνα, καθότι απολαμβάνω τους καρπούς της τρίμηνης συνδρομής μου έφτασε στην πόρτα μου το Cherrybox Φεβρουαρίου ('Όχι από την ACS ως συνήθως, αλλά από την Courier της ΕΛΤΑ).

Και επειδή παραχαλάρωσα από την ανεμελιά κόντεψε να φτάσει και το Cherrybox Μαρτίου μέχρι να σας δείξω τα περιεχόμενα αυτού του κουτιού! Δε χάνω λεπτό παραπάνω λοιπόν και αρχίζω να βγάζω πραγματάκια, να παρουσιάζω και φυσικά να σχολιάζω!







1. Aden Cosmetics / Shocking Shine Cream Eyeshadow #01 / 4gr
Κρεμώδης σκιά σοκαριστικής λάμψης σε μαύρο χρώμα (άσχετο, αλλά το πόσο μ' αρέσει να μεταφράζω ονόματα και περιγραφές καλλυντικών δε λέγεται!). Έχει σατινέ υφή και κάνει έντονους ασημί ιριδισμούς. Ιδανική για βραδινό μακιγιάζ. Κοστίζει 10€, δηλαδή ακριβούτσικη για μονή σκιά. Έχει όμως τόσο καλή χρωματική απόδοση που δικαιολογεί τα λεφτά της! Φαίνεται άλλωστε από τα swatches στο χέρι μου και στα μάτια μου πριν και μετά το blending.






2. Bomb Cosmetics / Bath Melt / 30gr / €3.20
Ένα cupcake φτιαγμένο από βούτυρο. Λογικό θα μου πεις! Τι γίνεται όμως όταν το βούτυρο είναι καριτέ και το cupcake έτοιμο για βουτιές στη μπανιέρα σου; Έκρηξη αρωμάτων και ενυδάτωσης! Δεν έχω λόγια για αυτή τη βομβίτσα, μία παράκληση μόνο : Μη τα κάνετε τόσο όμορφα ρε παιδιά, λυπόμαστε να τα χρησιμοποιήσουμε :)



3. Laura Mercier / Eye Pencil Kohl  / 0.03oz / #Black Violet
Σε ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα, μαύρο με βιολετί ιριδισμούς, αυτό το μολύβι είναι το κάτι άλλο.  Άλλωστε, με τιμή 23.50€ δε θα συμβιβαζόμουν με τίποτα λιγότερο από την τελειότητα. Ιδανικό για smokey eyes γράφει τέλεια τόσο στο βλέφαρο όσο και στην εσωτερική γραμμή του ματιού. Η συσκευασία του στα 0.03oz είναι η -όχι και τόσο- μίνι εκδοχή του full size προϊόντος στα 0.04oz. Στις φωτογραφίες φαίνεται το swatch στο χέρι μου και το αποτέλεσμα στα μάτια μου πριν και μετά το blending.







4. Naturado  / Αφρόλουτρο - Σαμπουάν 2 σε 1 / 100ml / €3.70
Αυτό το σαμπουάν - αφρόλουτρο σε μορφή τζελ μυρίζει σαν φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκάλι. Αν ρίξεις μια ματιά στην παρακάτω λίστα θα διαπιστώσεις ότι πιθανότατα είναι το επόμενο πιο αγνό πράγμα από ένα φυσικό πορτοκάλι! 
  • 99,2% του συνόλου των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης
  • 10,1% του συνόλου των συστατικών είναι βιολογικής καλλιέργειας
  • Paraben free
  • Ether Glycol, PEG, EDTA free
  • GMO free
  • No Soduim lauryl sulfate
  • No petrochemical compounds
  • Not tested on animals.
  • No animal by-product
  • Not use colouring agents
  • Δερματολογικά ελεγμένο
  • 100% natural fragrance
Το full size περιέχει 1 λίτρο και κοστίζει €19.90!

Μετά από όλα αυτά μια συμβουλή μόνο.. «μην το πιείτε, λουστείτε» !  #outofmycultycloset



5. Zoniou / Άρωμα type Body - Burberry / 30ml
Άρωμα που για μένα έτυχε να είναι τύπου Body - Burberry. Δε το συμπαθώ ιδιαίτερα το συγκεκριμένο, όμως αν κρίνω από την ομοιότητα του με το γνήσιο άρωμα σίγουρα θα περάσω μια βόλτα να προμηθευτώ την αγαπημένη μου "The One" από το κατάστημά που διατηρούν στη Θεσσαλονίκη. Η συσκευασία των 30ml που περιείχε το κουτί κοστίζει 7€ αλλά αν δε χορταίνεις να αρωματίζεσαι υπάρχει και μεγαλύτερο μπουκαλάκι στα 100ml με 15€. Το μεγάλο μέγεθος θα το βρεις προς πώληση και στο e-shop του cherrybox. Σύμφωνα με τις οδηγίες διαλέγεις τον τύπο του αρώματος που θέλεις να παραγγείλεις από ένα αρχείο pdf -το οποίο δε βρήκα πουθενά- και αφού ολοκληρώσεις την παραγγελία σου στέλνεις ένα mail στο cherrybox για να τους ενημερώσεις ποιον τύπο επιθυμείς. 

Ψάχνεις ακόμα για το pdf όπως κι εγώ? Ιδού η πλήρης λίστα των αρωμάτων για να διαλέξεις!


Και κάπου εδώ κλείνει το κουτάκι του Φεβρουαρίου.. 
Αυτό το μήνα ήταν μοσχοβολιστό, ιδιαίτερα ενδιαφέρον και άκρως ερωτεύσιμο!
Δε συμφωνείτε; 
:*





*Bow and Ribbon Images from Digital Design Essentials

Σχόλια

  1. Τι τέλεια πραγματάκια είχε! Πάντα βάζουν φοβερά αλλά αυτό το μήνα ξεπέρασαν τον εαυτό τους! Δε φαντάζεσαι τα νεύρα μου που δεν το πήρα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν πολύ πετυχημένο αυτό το κουτάκι όντως. Και μόνο για το μολύβι Laura Mercier τα άξιζε τα λεφτά του. Εν αναμονή για το επόμενο τώρα!

      Διαγραφή
  2. Τον Φεβρουάριο βλέπω ήταν ένα κι ένα τα πράγματα του cherrybox!
    Αλλα ντάξει τρελαθηκα με το cupcake τρομερο!!!
    Μεγειά σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου